Värsta klippet

Jag vill klippa mig... men jag vet inte riktigt hur! Ni får rösta på vilket klipp ni tycker e bäst! (Men det är ju inte säkert att jag kllipper mig så för det!) Och TÄNK vilken som skulle passa mig bäst... inte bara ta den tjej som e snyggast :) Kom gärna med förslag på färg också, eller andra frisyrer!!

Jag hittade en till frisyr som kan vara intressant :) förslag 6! Ni får säga vad ni tycker om den också!

Förslag 1
Förslag 2
Förslag 3
Förslag 4
Förslag 5
Förslag 6

Annars så är det en hel vecka med tentaplugg som väntar! Har varit lite dålig på att blogga men jag får ta igen det nån annan gång...

Gotland is the shit

Jippi! Jag ska jobba 3 veckor på Gotland i juli! På Apotek såklart! Det ska bli så jäkla skoj eftersom Cattis, Sabine och Gabbie också kommer att jobba där då :) Betald semester i princip. Koppla av det får jag göra i slutet av augusti för då är jag helledig! Sen blir det ett tokroligt år till i Uppsala.

Eftersom jag kommer vara i Sollentuna i helgen så kan jag berätta för er redan nu vad jag har planerat att göra, för det lär ju inte bli nåt bloggande där: Imorgon ska jag på kontorsfest med J och S, och det är tydligen hattema.

Vad ska jag ha för hatt?? Kom med förslag snälla!

Sen är det dags o jobba på lördag. Det var ju en månad sen jag jobbade nu bara för jag råkade klanta mig förra gången. Skärpning! På kvällen har jag en date med H och kanske K om någon har fått tag på henne!? Ta igen en tids galenskaper + film... varför hinner man inte med o träffa alla sina vänner? Hur upptagen får man vara! Det är ju så man spyr...

På söndagen har jag inget planerat direkt. Men om man hinner träffa L efter hon har slutat jobba skulle ju det vara trevligt... annars får det bli nästa helg som sagt!

Sen nästa vecka blir det väl att ta tag i studierna. Man måste ju ha 70% för godkänt på den här tentan så man får inte vara alltför lat. Det är ju trots allt snart sommarlov och då har man all tid i världen o vila huvudet!

Klassresa

Very funny day! Men är inte alla dagar det egentligen? Kl 09.15 imorse var det redovisning av egenvårdsarbetet, beroende och missbruk av receptfria läkemedel. Sen fick vi åka buss till ett museeum där vi fick lära oss om Homeopati! Snubben som babbla var 1000 år gammal :) Sen fick vi gå runt o kika lite på grejerna som fanns på museet, det var bland annat gamla plågsamma apparater som läkare använde för att behandla sina patienter.





Sen så tränade jag såklart! Intensivpass tillsammans med Em! Måste verkligen säga att jag är imponerad av att Emma kan upptäcka förlovningsringar under ett gympapass, där folk flaxar med armarna i ljusets hastighet trots att hon inte har linserna på sig! Du e grym, men det var ju synd att han var förlovad dåra :) Vi får helt enkelt hitta ett nytt span...

Choklad e livet

Hela dagen har varit väldigt lugn! Läst lite i SRÅ (symptom, råd och åtgärd) och sen hann jag med o handla och träna också! SM75... alltså 15 minuter längre än ett vanligt styrka medel. Så då tyckte jag att jag kunde unna mig lite choklad. Det är helt enkelt alldeles, alldeles för gott... för vips så var hela chokladkakan borta!

Nu har jag fått bilderna från Karins och mins roliga IDOL-dag!





Idag pratade jag med S i telefonen också! Enligt henne så hade jag ringt henne i onsdags. Har jag inget som helst minne av! Tydligen hade hon berättat att hon skulle till Grönan och jag hade fått följa med om jag ville... om jag hade kommit ihåg samtalet dvs! Och vad jag tydligen hade babblat om behöver vi inte ta upp här :)

Imorgon är det redovisning & Temadag. Vi ska få lära oss om Homeopati, som verkar helt sjukt, ärligt! Men så länge det blir gratis ostfralla så är jag där :)

Mekanisk tjur

Igår var det SpringbreakBJ och jag var där med mina goa o glada vänner :) Men innan det var jag ju faktiskt på födelsedags-förfest hos L som bor 3 trappor under mig! Jättegod tårta måste jag säga...
De hade iaf en sån där mekanisk tjur på BJ så jag var ju tvungen att testa, 2 ggr dessutom... jag var grym. NOT! Men kul var det iaf! Vill ha lite bilder från dig sen Sara så jag kan sätta upp dem här på bloggen!

Idag har jag varit nere på stan o gjort lite ärenden, blev lite kläder dessutom och hur det gick till har jag ingen aning om! Jag skulle ju inte handla nå mer den här månaden... jaja!

1) Listerine + tuggummin
2) Pärm + anteckningsblock från Akademibokhandeln
2) Ljusblå t-shirt från Indiska
3) Ljuslila tröja från Indiska
4) Vit trekvartsärmad kofta från Indiska
5) Klänning på MQ

Idag skulle jag ha pluggat men jag har så himla dålig disciplin just nu, och det vill jag verkligen inte ha! Om det är nån tenta som är hur viktig som helst att klara så är det ju den här! Skulle vilja spola tillbaka tiden lite nu... men det går ju inte. Får hoppas att jag sitter vid mitt skrivbord hela dagen imorgon och inte kommer med några dumma undanflykter till att inte plugga egenvård! Imorgon kommer Nadia hem också och det ska bli kul o höra hur hon har haft det i Holland! O titta på alla fina grejer hon har köpt!

O tack för hjälpen Jojjo, visste inte att min blogg såg störd ut på vissa datorisar :) Hoppas det är lite lättare att läsa inläggen nu!

Fullerulle

Födelsedagsfesten igår var mycket härlig! Många trevliga människor, särskilt jag o du Cat :) Vad tänkte vi med egentligen när vi köpte EN vinflaska var? Hur kunde vi tro att det skulle räcka hela kvällen...

Idag var jag ett pucko som gick upp kl 2 när jag egentligen borde ha pluggat hela dan, men men... Hade ju tänkt ta igen det nu ikväll istället men så blev det ju inte heller! Så missar man filmkvällen på blodis pga detta!

Så fick jag panik imorse för jag trodde att jag hade lyckats tappa bort min väska IGEN... men av någon konstig anledning så hade jag stoppat den i skrivbordslådan? Ibland hajjar jag inte hur man fungerar... Hoppas du skickar lite bilder till mig imorrn Cat, för jag vill också sätta upp våra crazy partybilder på bloggen! :)





Herregud vad grymma bilder!

Testing testing...

Vill veta lite hur det ser ut med bilder så jag lägger upp några från Saras födelsedagsfest!




Det är de nyaste korten jag har :)
Ni får gärna skicka!


Intensiven

Ja jag var på intensiven idag... det var jättejobbigt och jag trodde att jag skulle ! Hur mycket människor som helst! Det var trångt och jag ville inget hellre än att det skulle vara över... Mina ben värkte och jag var verkligen tvungen att anstränga mig för att orka med... Men jag tänker nog dra till intensiven om nån dag igen, för träning är livet :) hahaha.....

Idag åkte N till Sollis för hon ska till Holland imorgon tillsammans med Terés. Så nu e jag ensam ett par dagar... undrar just vad jag ska hitta på då! Imorgon ska iaf Jag, Cat och förhoppningsvis Gabbiefödelsedagsfest!

Vi fick reda på var vi ska ha vår praktik idag också! Jag ska vara på Apoteket Runan i Vallentuna! Tar 42 minuter från både Sollentuna och Stockholm! Det är ju inte så farligt trots allt... Jag ville ha Kista, men man kan ju inte få allt... Har ju alltid otur i lottning också! Fick mitt 19:e val... medan de flesta andra man pratat med fick runt sitt 10:e, suck!

Right on

Sådärja... nu är alla glada o nöjda för nu har Sara skaffat blogg... på riktigt!
Den får se ut såhär för idag... för jag e så trött i ögonen och inte särskilt bra på koder tihi...

Nu har jag gjort smoothies (shakes!) 2 dagar i rad... de är så goda o bra o ta efter träning! (ja, jag har alltså tränat 2 dagar i rad nu grym som jag e....) Mina "hemliga" ingredienser är: En halv avokado, en morot, en apelsin, en halv banan och en lite bit grapefrukt! Men ni får ju såklart ha i vad ni vill i eran... :)

Min helg har väl varit rätt lugn... gick upp 03.50 i lördags för å ställa mig i IDOL-kön! NEJ jag kan inte sjunga, men min kompis kan :) hehe... bara så ni vet! Men K du var grym! Vilken rolig dag vi hade!
Sen var det såklart Eurovision song contest-tittande på kvällen... hemma hos K tillsammans med L!
Ukraina var grymmast!

Söndagen blev en typisk ärendesöndag: Skrev på jobbkontrakt, letade kvitton, tvättade etc etc

RSS 2.0