Coola babben

Igår var jag och några trevliga tjejer publik hos Babben & co. Det var jättekul! Ett gratisnöje som är underskattat :) Och har man tur så kommer man synas en millisekund i tv-rutan också... Programmet sänds 15:e december så håll utkik efter oss!


Publiken och trevliga Studiomannen Lars + några kändisryggar

Paparazzibilder, ser ni vilka det är??

Sen blev det lite av en filmkväll hemma hos Karin också, alien vs predator... suverän film...hmmm... men desto roligare att träffa lite andra trevliga flickor :) Filmkväll ikväll igen faktiskt, på samma ställe.. jag e trött men jag tänkte väl dyka upp iaf. Det är trots allt bara fredag 1 gång i veckan. Puss hej

kanondag

Jag hade alla odds emot mig eftersom min dygnsrytm det senaste dygnet har varit käpprätt åt pip... MEN jag har varit rätt pigg hela dan faktiskt. Imorse var det studebesök på Tamro och jag blev verkligen imponerad av alla robotar och maskiner som de hade, hur tusan kan de veta exakt vad de ska göra?? Ett 118 m högt lager är inte att leka med! Sen att det fanns ljusblå robotbilar som hette olika disneynamn som Tjatte, Mimmi Pigg och Klara Bella gjorde inte saken tråkigare! Det var kul att få träffa lite klasskompisar som man inte sett på 1½ månad nu. En lunch med Gabbie i Stinsen hanns också med. Mitt i lunchen så blir man avbruten av att nån kastar sten på en, ja det är sant! Små små stenar som studsade på min tallrik.... vi kom fram till att det var delar av betong-/cementtaket som lossnade, fräscht! Men maten var god iaf!

image209
mmm thaimat

jag är verkligen ute i god tid

Idag gjorde jag superklippet nr 1. Jag köpte världens finaste nyårsklänning (ok, jag överdriver lite men fin var den). Jag har spanat in den ett tag nu men inte orkat prova eller velat prova den utan att ha någon med mig som kan säga sin åsikt. Men idag så provade jag den äntligen, och Karin var den som fick säga vad hon tyckte, och det slutade med att jag köpte den!

image207
Den är svår att ta kort på för jag tycker den är snyggare i verkligheten, men visst e den fin? :)

Köpte ett par svarta killershoes (inte just dessa men liknande) för bara ett par dagar sen som passar perfekt till. Åh gud vad jag vill att det ska bli nyår! Men det får gärna vara lite snö och julkänsla däremellan, för det är helt enkelt bara för mysigt!

Lite udda beteende

Jag har nyligen lagt märke till att jag brukar stoppa in lillfingret i munnen/mungipan när jag pratar i mobiltelefon. Jag har ingen aning om varför. En annan liten konstig grej med mig är att jag låter så förfärligt när jag dricker. Jag kan inte ta tysta klunkar utan det låter som jag sväljer en fotboll varje gång.

Tjejkväll

Igår var jag ute på stan med Sofia. Vi hade bestämt oss för att ta en rätt lugn kväll och gå och sätta oss på en pub, men icke sa nicke. Blev en lite vildare kväll än så... men kul var det! En riktig tjejkväll! 1000 porträttbilder på bara oss, enjoy!

image203image204image205image206

Min buss var försenad så jag fick sova över hos Sofia istället, tack för den fina sovplatsen :)

image202

Fikatajm

Uppe med tuppen trots att det blev en hård kväll igår, mycket bra gjort av mig! Tog tåget hem och cyklade till Stinsen för att hämta Lindas kofta som jag råkade glömma på nattbussen på min födelsedag. Nu äntligen så har jag den igen! Sen åkte jag in till stan, Skanstull närmare bestämt, där jag träffade Cattis över en fika. Det var supertrevligt och verkligen skitkul att få se dig igen, du e grym :) En caffé latte och en bit kolatårta = 72:- .... det e fan inte klokt! :) Vi fick i alla fall gratis påfyllning av latten för att Cat känner en som jobbar där, halleluja!

image199image200

Lägg märke till att det är samma "bit" på båda korten, man är ju så smart och kommer på att ta kort när allt redan är uppätet!

image201
Cat är så lik min mormor när hon gör så där med ögonen, det är läskigt!

På besök i Uppsala

Det var trevligt med ett litet besök i Uppsala och få träffa rumskompisen och klasskompisen! Först var det middag med Nadia, sen förfest hoss Rose och sen drog vi till BJ!

image191
Söta Rossetti

image192
Psykobitch?

image193
Hetaste brudarna


Saknar Uppsala...

Nu är det redan helg igen, den här veckan har gått sjukt fort! Säkert för att det har varit en rolig vecka och för att man har lärt sig en massa nytt på praktiken, men att det är helg igen är ju verkligen inte fel! Imorgon blir det fest i Uppsala med Rossetti och Nadia! Har bara varit i Uppsala en gång sen praktiken började, förstår inte hur jag stått ut... det är ju så kul där :) Kommer bli lite stessigt eftersom jag slutar kl 17 och ska ta tåget kl 18. Så ikväll var väl tanken att gå och lägga sig tidigt men vi får se hur det blir med det, men man vill ju orka med en helkväll på BJ imorrn :)

Ketchup eller en fågel?



När vi kom hem så var vi sugna på någonting att äta, så vi gjorde köttbullar och makaroner... och då började ketchupflaskan ge ifrån sig roliga ljud!

Linköping

Var och hälsade på Sabine i Linköping den här helgen. Kom fram vid 21-tiden så i fredags tog vi det lugnt och laddade upp inför lördagens inflyttningsfest! Halva lördagen gick vi på stan och shoppade loss... det blev en vit varm kofta, en snygg klänning, en vit t-shirt, en ny mascara, födelsedagspresent och inflyttningspresent, en partytopp och en mössa.

image178

Sen blev det lunch och kinabuffé med Sollentunagrannen som pluggar i Linköping, och som roligt nog känner några av Sabines gotlandskompisar :)

image179



Jag och Sabbe gör oss i ordning för partay!





Fest hos Adam på kvällen som hade en väldigt fin lägenhet! Trevligt folk, god dricka och pizza! Sabines rum var väldigt mysigt det med, precis så där lagom stort :)

Åka eller inte åka? VI åker!

Så äntligen så fick jag mitt "nya" körkort i måndags! :) Tog mig nästan ett halvår att skaffa nytt....
Ikväll ska jag och Karin ta en tripp till Uppsala för att hämta lite kläder till mig som jag saknar. Sen kommer det bli en riktig tv-kväll också! Först Bonde söker fru kl 20 och sen är det tydligen Grey's Anatomy i dubbelavsnitt som Karin verkligen vill se. Själv är jag inget större fan av den serien.

Igår så åkte Jojjo till Thailand och jag är inte LITE avundsjuk på henne och hennes klasskompisar! Usch vad det är grått och trist här hemma... men tack för lånet av alla kläder innan du åkte, för vad ska du med vinterkläder till? :)

Nu sitter jag alltså här och väntar på att Karin ska komma brummande med den röda bilen eftersom mina päron totalvägrar att låna ut den blå bilen med motiveringen att det är för halt..... morr.

Jag mår illa

image177

Nice ass!

Helgen har varit grym! Mikakonsert, Sabbe på besök, hemmafest och jag kom i mina gamla vita jeans! :) Har inte kunnat använda dem på länge men nu äntligen är jag i mitt ess igen! De är så himla fina!

image176

Idag ska jag på släkträff och träffa en rätt nytillkommen kusin! :) Lilla Elmer som har hunnit bli ett ½ år!

18 Augusti

Nu kommer jag med lite kul kuriosa som jag fick av Sabbe! Mika fyller nämligen år samma dag som jag! Hur kul är inte det! Men han är 83:a och alla vet ju att 85:orna e bäst......

Vad sa jag?

Skulle förklara för kunden, som var engelskspråkig, att det blir varmt av tigerbalsam.... men istället säger jag "This is getting hot"! Haha... jag undrar om han märkte nånting eller om det bara var jag som tyckte det var kul :)

MIKA

Yepp tiden går verkligen fort! Men nu på fredag så är det dags för Mikakonsert! Woho! Jag går verkligen aldrig på konsert så det ska bli skitkul! Sen kommer jag ju få träffa allas favorit Sabine! I miss you!
image175
Vem ska bli roligast att se? :) Båda sitter ju coolt iaf!

The 70's

I lördags var det 70-tals-/hippiefest i Upplands Väsby. Det bjöds på middag och fylld bar och alla gäster hade tagit temat på stort allvar! Det är alltid lika kul att klä ut sig :)





Superhelg

Förra helgen var verkligen jättekul! Hade en finfin fredag tillsammans med SofiaSnaps, det var verkligen längesen som vi fick va för oss själva o ta igen en massa! Vi får göra det snart igen :) Sen blev det ju efterfest också och det är ju inte helt fel....

image164
snajsiga brudar

RSS 2.0