nationspriserna är de bästa priserna

Ikväll kommer Linda till Uppsala och då ska vi Sollentunabor ut och äta och dricka drinkar och festa. Själv så jobbar jag imorgon så för mig tar det slut efter drinkarna. Vi ska tydligen äta på Polacksbacken så det ska bli kul och se Idas kårhus. Sen drar vi vidare till Upplands nation för att dricka superbilliga drinkar, en sexa för mindre än 50 spänn!

Fram tills dess.... examensarbete.

fårskalle


middag på blodstenen

Jag och Sabine åt middag tillsammans idag. Vi gjorde en jättegod köttfärspaj med oliver och tomater. Sen var jag och träna så förtäring och förbränning tog ut varann idag.

image280

Gick du på den lätta?

Ja det gjorde jag. Beställde från h&m nu innan den 28:e februari för att få 25% rabatt på det dyraste plagget. Leveransen kommer i mitten av mars! Hoppas allting sitter som en smäck så jag slipper skicka tillbaka skiten och betala extra frakt....
image279

Jag vill ha ett djur!



Jag saknar verkligen djur... jag vill ha ett djur! Nästan vilket som helst. Bara det är snällt och är söt :)

ensam lördag

Så melodifestivalen ikväll... blir till att kolla själv då ingen annan är hemma och sugen på att titta. Lite småtråkigt men jag överlever :) Hade vart kul att ha någon att diskutera bidragen med bara...

Nej du är inte tjock.... bara lite fläskig!

image278

postproblem

Vi har haft lite problem med posten här i Uppsala, både jag och Nadia. Nadia som är skriven här har inte fått post på flera veckor medan jag som inte är skriven här, får post från två andra personer. En V. Franzén och en S. Fransson. (Kom igen hur svårt kan det va, jag heter S. Franzén!) Två brev som skulle till V. Franzén och två aviseringar om en paketutlämning som egentligen skulle till S. Fransson, som också bor i samma hus som oss!

Idag ringde vi till posten iaf och de påstod att nadias namn hade trillat bort och att brebäraren trodde att hon inte bodde här längre så han slutade leverera brev till henne. Jag kollade både på vår brevlåda och på tavlan där nere och hennes namn står klart och tydligt! Tydligen har brevbäraren kollat på V. Franzéns skylt och sett att Nadia inte står bredvid honom och antagit att hon in bor här, men han bor på våningen under så det är ju helt fel! Sen att jag får S. Franssons post berodde på att de registrerat lite för snabbt och inte sett skillnad på Fransson och Franzén...
Tycker synd om lille Fransson som inte kunnat hämta ut sitt paket som jag hade kunnat hämta ut helt gratis om jag hade velat...




Sen undrar jag bara till sist, hur lång tid ska det ta innan man får sitt nya kårleg?!?!

Te & kaka

Fick ett oväntat besök av Rossetti idag. Helt oväntat var det inte för jag visste att hon skulle komma förbi och lämna min mobilladdare, men att hon skulle bjuda på kakor var jag inte beredd på! Alltid mysigt med lite spontanfika!

image277

jag skulle ju lägga upp... annars finns ju facebook




Is there a docor in the house? knappt

Det var väldigt kul igår! Tyvärr var det inte så många som var utklädda till sjukhuspersonal så man kände sig lite lost. En och annan pirat var där iaf men annars var ingen utklädd :) Jag lägger upp lite bilder senare för jag tror att Ida har de roliga bilderna.

sommarjobb

Nu har jag fixat sommarjobb som receptarie! Jag fick jobba hela sommaren om jag ville men jag vägrar jobba innan den 16:e juni för då är det obligatorisk roadtrip. Fast sen blir det jobb, jobb, jobb.... kommer vara skitläskigt och jag vill inte ha HSAN efter mig!

Jag kunde inte motstå frestelsen

Jag tyckte Terés och Ida hade så fina jeans på kryssningen så jag gick in på h&m idag för att checka läget och jag lämnade affären med ett par nya jeans! Lite annat som jag fick med mig hem var ett par vita tights till ikväll, 5-pack nylonsockor, en vinflaska och en liter mjölk. Blå.

image271

Sen undrar jag om de töjer på sig mycket? Jag köpte de som satt tajtast men som jag ändå kunde knäppa... Vill att de ska töja lite på sig! Vågar inte klippa bort prislappen innan jag får svar :)

naughty nurse

Ikväll är det läkar- och sjuksköterskefest på Snerikes nation. Jag har fått låna en sjuksköterskekostym i likhet med den här.
image269

Min är dock inte lika genomskinlig! Innan dess ska jag ner på stan och ta en sväng förbi systemet, kämpa på med ex-jobbet..... ja det var väl det.

tjejkväll

Vi i klassen åt middag på Trattoria Commedia ikväll. Mest för att fira Lina och bjuda henne på god mat, men också för att ha det lite trevligt och umgås. Man hinner inte ses särskilt ofta nu när vi inte har gemensamma lektioner och vissa gör sina ex-jobb. Well well...





Det blev iaf både förrätt och vamrätt för min del, och ett litet smakprov på Linas efterrätt! Bilderna är kassa men maten var kanongod! Så gå dit om ni väl äta god italiensk mat!

Funny






Kryssning Stockholm - Åbo

Kryssningen jag var på i helgen var sjukt rolig! Det hände en massa roliga, tokiga och knasiga saker! Jag tycker vi får åka på kryssning lite oftare! :)

Hur kan det finnas så många konstiga människor på en båt? Orka bråka om småsaker, orka vara matcho och slå på sina vänner, orka bli stupfull och korkad (ok, vem blev inte stupfull? Men man kan ju bete sig iaf!).

Fick med mig en hel del saker från taxfreen. Jag köpte parfymen jag ville ha, duschcreme, 10-pack tuggummin, baileys och choklad! (Kul att länka till inlägget under)


Taxfree

Tänkte köpa en parfym imorgon när det ändå är lite billigare. Den jag har spanat in är Chanel Chance. Sen får vi se vilken det blir... Har lovat att kika lite extra på den här åt Jojjo. Någon som har några parfymtips att dela med sig av?

Tur i oturen

Gårdagens minus:
  • Glömde väskan på bussen
  • Totaltstopp på E4:an norrgående = 2 timmar för att komma till Uppsala
Gårdagens plus:
  • Jag fick tillbaka väskan

Det var gårdagen det... nu på fredag är det kryssningsdags!! Weee. Åbo here we come! Och slapstick var riktigt rolig... skrattade högt ett flertal gånger. Den var rätt annorlunda från andra typer av teaterframträdanden, men sen går inte jag på sådant särskilt ofta heller... men den var kul!

Komedi

Ikväll ska jag och Johanna Slapstick på hotell Rival. Jag vann biljetter i förra veckan genom att svara på en fråga på alltomstockholm.se. Man ska ha lite tur ibland. Men nu ska jag vara lite effektiv och ta tag i min examensuppsats.....

Det börjar verka kärlek bannemej....

Jag och Johanna skojade lite om vad det skulle stå på löpsedeln efter att vinnarna i årets första deltävling i melodifestivalen presenterats.
S: "Amy & Christer är ihop."
J: "Christer har svårt att hålla händerna i styr."

Och så här såg löpsedeln ut! hmmm? :)
image252

Vad tyckte ni om vinnarna då? Lite synd att Velvet åkte ut! "Tapperware" hade vi kunnat klara oss utan. Sov igenom hela låten.

Grattis våran allra bästa Lina!

image251
Semmeldrottingen själv med en ballong i dagens favoritfärg!

Duktig på matte?

Räkna antalet passningar inom det vita laget, hur många får du det till? :) Räkna noga nu... för det är så himla kul!

RSS 2.0