Äntligen helg = plugg upp över öronen

Inga inläsningsdagar. Ingen tid. Ingen motivation. Inget toapapper. Inget liv.

Ja det sammanfattar nog min helg rätt bra. Har alltså tenta på måndag. Hur kan det va att man sätter den där när man inte får några inläsningsdagar överhuvudtaget? Ikväll vill jag festa, se på tv, lyssna på svinhög musik och bara hoppa runt, umgås med mina vänner, baka något supergott och onyttigt, , basta, shoppa, dricka vin, ta en promenad, äta god mat, sova, ta tag i viktiga saker jag skjutit upp, göra av med CSN-pengar, gå på dejt, träna, göra ingenting och msn:a.

Ja allt det här får jag skjuta upp till nästa vecka för den är verkligen fully booked! Me like! Nej nu ska jag väl ta mig till Folkes och få det där toapappret inhandlat... och en hel del annat, var så säker på det!


Stinkbomb

Det är alltid trevlig att luncha med sina kurskamrater men en viss person gick verkligen för långt häromdagen! Hon tog med sig en matlåda som luktade katastrof! Jag kunde knappt andas och var tvungen att flytta på mig sätta mig på andra sidan bordet för att klara av situationen! Jag vet inte om någon annan har varit med om samma problem men det är så ibland att frysta saker, ofta wokgrönsaker, luktar pissråtta när man tar ut dem ur frysen och börjar tillaga dem... man märker redan i början att det kommer bli ett misslyckande!
Jag vet iaf att Johanna och jag varit med om detta en gång tillsammans, så jag hoppas att du kommer ihåg och kan intyga de som inte verkar förstå, vilken horibel lukt jag var tvungen att utstå! Det är förstås inget fel på min kamrats kokkonster utan innehållet i fryspåsen som är boven!

Lukten var oerhört besvärande och i princip överallt! Jag trodde först att det var en annans matlåda som stank men så var inte fallet.... sorry där för den felaktiga anklagelsen :) Jag säger bara aldrig mer igen.... usch, jag ryser!

1000 saker man gör istället för att plugga

1) Msn:ar
Ja när allt kommer omkring är det mkt roligare än att titta i skolböckerna. Man måste ju hålla sig uppdaterad på vad alla andra gör. "Ragnar - e på korre-fika i Floggan", "Chippie - har studsat iväg på kalas", Cissi - är trött på livet", Bobbo - Stocken ikväll!" etc.

2) Städar
Bara undanflykter för att inte plugga, man vill ju inte städa heller egentligen.

3) Äter
Är det inte dags för lunch eller ska jag ta ett mellanmål? Åh vad gott det skulle va med... men herregud ät när du e hungrig och inte när du vill slippa plugga!

4) Lyssnar på musik
Inte bakgrundsmusik, utan högt så man bara koncentrerar sig på den och inte på plugget.... en och annan danspaus blir det ju också :)

5) Fixar naglarna
Fila, kurera och måla.... why?? Varför just NU?

6) Gör inköpslistor
På saker man ska köpa när tentan är över och man har all tid i världen att handla grejor.

Alltid samma visa när man tentapluggar... good luck nästa måndag säger jag bara!

Jag gjorde det!

Trodde aldrig att jag skulle gå till frisören själv! Men det gjorde jag idag :) Kan inte minnas att jag gjort det någon gång i hela mitt liv...sjukt! Har alltid haft lite av en "frisörfobi". Jag ville verkligen klippa mig och ingen hade tid att följa med nu under denna hemskt stressande pluggperiod så jag blev tvungen att ta mig i kragen och gå dit själv! Jag gick tillbaka till samma ställe som sist och hon är verkligen grym på att klippa, och snäll är hon ju också :) Hon kom ihåg mig sen sist och jag fick beröm för min tröja! Till och med håret tyckte hon om, hon tyckte det var väldigt glansigt och fint... tacka vet jag silikondroppar! Sen var det inte alls länge sen jag tonade håret och det är ju nästan som en hårkur och håret blir ju superlent efter att man använt schampot som följer med!



Svårt att fånga frisyren på bild, tycker att håret känns längre i verkligheten... för jag klippte inte så mkt på längden! Resten av dagen hade jag iaf tänkt plugga så att man slipper ha panikkänsla över att man inte gör något nu när det snart är tenta! Sen ikväll får vi se... hörde rykten om att det var håll-i-gång i Rose korridor ;)

69-årsfest

Den var helgrym! TACK alla som kom och det är skönt att höra att alla hade superkul :) Väldigt mycket jobb var det men det var helt klart värt det! Tack även för alla fina presenter som man fick... det blev ingen presentöppning förrän dagen efter men det var lika kul för det!


Skärpning!

Verkar inte få resten av Gotlandsbilderna så nu orkar jag inte vänta längre... jag ska fortsätta blogga! Har inte haft internet eller en fungerande dator sen min födelsedag och jag vet inte riktigt hur jag har stått ut, det är skitjobbigt! Men ikväll kommer jag förmodligen att få min brorsas... snäll som han är :)
Idag var vi på Edsbacka marknad en sväng och köpte lite godis, munkar och te! Choklad och rabarber/grädde... de var helt ok! Självklart köpte vi med oss brända mandlar också som e pappas favorit!

I fredags sa vi adjö till Linnea också som kommer att vara i England i 13 veckor... kommer att sakna dig och jag vill jättegärna komma och hälsa på!! Vi får boka in ett datum som passar!

image104

Annars så är det bara sjukt mycket att göra i skolan så jag håller på att bli galen, man vill ju gärna ha ett liv också.
I torsdags hade jag ett iaf... då var vi ju på Stocken och åt middag tillsammans, vi i klassen! En trevlig restaurang tyckte jag... kan rekommenderas!

RSS 2.0