Fullerulle

Födelsedagsfesten igår var mycket härlig! Många trevliga människor, särskilt jag o du Cat :) Vad tänkte vi med egentligen när vi köpte EN vinflaska var? Hur kunde vi tro att det skulle räcka hela kvällen...

Idag var jag ett pucko som gick upp kl 2 när jag egentligen borde ha pluggat hela dan, men men... Hade ju tänkt ta igen det nu ikväll istället men så blev det ju inte heller! Så missar man filmkvällen på blodis pga detta!

Så fick jag panik imorse för jag trodde att jag hade lyckats tappa bort min väska IGEN... men av någon konstig anledning så hade jag stoppat den i skrivbordslådan? Ibland hajjar jag inte hur man fungerar... Hoppas du skickar lite bilder till mig imorrn Cat, för jag vill också sätta upp våra crazy partybilder på bloggen! :)





Herregud vad grymma bilder!

Kommentarer
Postat av: Cat

Tack för en underbar kväll igrå :) Vi var grymmast ever på festen!! Vem kan vara grymmare än vi?? Typ INGEN!! Ja jag ska skicka lite bilder till dig nu, måste bara fatta hur man compressar...hm...men yeah. PUss o kram hej hopp på di! Love.

2007-05-17 @ 20:49:25
URL: http://calelicat.blogg.se
Postat av: cat

Fan asså vilka snygga bilder =)
Puss

2007-05-18 @ 16:32:26
URL: http://calelicat.blogg.se
Postat av: cat

Hm, naj jag tror jag stannar hemma...sorry! Men hoppas att ni får dökul =) Det är bloggandet är ju kul =) Kommentarer I like! Ska du dricka eller? Hihi. Plugget gick sådär va...inge vidare. Träningen? Jag träna halv 4, de va nice bajs! Take care darling!

2007-05-18 @ 17:18:26
URL: http://calelicat.blogg.se
Postat av: cat

Jo dom tror jag spammar här med. Fuck jävla datajävla bajsrövhål helvete! a just det. =) Tja

2007-05-18 @ 18:35:59
URL: http://calelicat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0