Jag är grym på att utnyttja mitt veckokort!

I torsdags var jag i Uppsala en snabbis tillsammans med Karin efter jobbet. Jag ville hämta lite smågrejer... mixerstaven, mina solbrillor ( som jag inte kan hitta! :( ) och lite pappersgrejs. Vi hade bränt en midsommarcd som vi lyssnade på hela vägen upp! Men när vi kom fram kunde den inte spelas i min cd-spelare av nån konstig anledning! Men vi poppade lite popcorn och testade kläder och försökte komma fram till vad vi skulle ha på oss på midsommar. I bilen på väg hem sen så blev vi så himla sugna på att gå ut.. så det gjorde vi :) Bättre sent än aldrig som man säger! Vi hamnade på ett reggaeställe!
Har ju jobbat nästan varje dag sen jag slutade skolan så det var verkligen helt UNDERBART att vara ledig hela midsommarhelgen! Men imorgon börjar det igen... fast om en vecka så byter jag arbetsplats..typ! Då är det dags o dra till Gotland!

Sego

Idag slutade jag 17 och så visste jag att jag skulle träffa Helena och Karin kl 19... men jag tänkte att jag kan ju strutta runt lite i Stinsen o kika en snabbis innan jag drar hem! Jag verkar inte ha någon tidsuppfattning alls eftersom jag fortfarande är kvar när kl är tio i sju!! Cyklade iaf hem i racerfart och gjorde en matlåda och åt middag hos Karin :)
Men jag köpte nåt linne o lite annat krimskrams som man lyckades hitta längst ner i reakorgen.

Saknar mina R4-brudar... men snart ser jag några av er iaf! Tiden går rätt snabbt ändå! :) Hoppas alla har det bra iaf.. ni är så himla dåliga på o läsa bloggar o lämna kommentarer! Inte lätt o ha sommarlov inte :) Kram på er!

Glassigt

När man har jobbat en hel dag så får man strunta i att man är slut både i huvudet och i fötterna, för det är ju faktiskt sommarlov! Sen jag köpte mitt veckokort så jag har försökt att utnyttja det så mkt som möjligt den här veckan! Varför kan inte SL ha mänskliga priser? Varför ska allt kosta 1000? Vad är det för fel på dem? Ärligt talat...
Jaja... Jag fick iaf besök av Karin på min fikarast och vi bestämde oss för att dra in till stan o hitta på nåt skoj! Vi hamnade iaf på skeppsbar där det blev några öl, lite memory och byggande med nötskal :) Om jag får lite bilder av Karin sen så ska ni få se vilka kreationer vi gjorde! Vi blev superglassugna så vi gick till donken och köpte mjukglass o mcflurry med cornetto chokladsmak, megamumsigt! Så då gick vi en promenad tillsammans med våra glassar och spanade in skyltfönster till schyssta butiker man kan titta i nån gång i livet!

Så var det ju det där med midsommar också... vad ska vi hitta på egentligen??

Vingåker

I lördags firade vi Sofia som fyller år på måndag. Förfesten var hemma hos henne såklart och en hel del bål och vin blev det! Sedan bar det vidare till Sturecompagniet. Skönt o få hitta på något skoj eftersom jag jobbade hela dagen, blaj. Har inte fått nå bilder från i lördags så ni får nöja med de här två som jag tog från facebook :)


Alltid så typiskt att det är så kul när man är ute så man måste stanna kvar till tidigt på morgonen när man ska upp kl 09.00 dagen efter... men jag tog mig upp iaf! Jag var på outleten i Vingåker och shoppade loss med Peter och Rickard. Rickard fick guldmedalj för det var han som handlade för mest, och jag handlade faktiskt för minst! =)
Hela 2400:-... gahh! Men jag fick med mig en skinnjacka, ett par svarta jeans och en tröja. Trevligt var det iaf och jag kan rekommendera folk att åka dit om de vill shoppa lite, synd bara att det tar ca 2,5h med bil! Men jag sov i princip hela resan så jag klarade mig!

image59
Jag med min fina nya jacka

Lite jacktestning... o kul att ni tar kort på en när man sover :)

Släktträff

Årliga släkträffen i Hagaparken var nu i söndags! Trevligt o träffa lite kusiner o fastrar och släktingar på annat håll :) Jag, min bror och hans sambo som hade festat till kl 05.00 natten innan var lite sådär halvpigga! Men vad gör man inte! Trevligt väder var det ju också! Ordnade lite avokadomackor på morgonen och sen blev vi bjudna på rabarberpaj av lilla Maragreta, som e pappas moster! Väldigt god var den!



Sen hann jag med en snabbdejt med Helena också! Alltid lika trevligt att se dig :) Love u baby!

image46

Monday it is

Första dagen på jobbet igår, ska jobba från den 11:e juni till den 12:e augusti totalt... lovely lovely. Visste inte riktigt om jag skulle få ge egenvårdsråd eller inte för jag hade inte pratat med chefen på ett tag, men det fick jag :) Så nu står jag där på Apoteket och säger ditten o datten och förhoppningsvis säger jag rätt! Inte lätt alla gången...
Jag har iaf bokat bille till Gotland nu så alla ni där nere vet! kommer komma fram mitt i natten och jag hoppas nån e pigg på o komma o hämta... fanns tyvärr inga andra biljetter :(

Sen var det födelsedagskalas hos Karin som fyllde år! Hon bjöd på mummsig pastasallad och jättegod jordgubbstårta! Hon fick en massa fina presenter som jag hoppas hon blev glad över.


Linda fick en egen tårta utan banan i

Karin med sin nya picknickkorg

Såpbubblor är livet!

25-årsfest/Examensfest

Grattis till min brorsa som hade 25-årsfest/Examensfest nu i lördags! Det var väldigt lajbans. Grillfest med massa trevligt folk och roliga lekar. Fick endast 4 av 12 rätt på tipsrundan som var frågor som handlade om Matte (brorsan!) haha...

image41

Min bror och hans sambo är snygga när de gör tårtor ;)

image42

Mycket trevligt middagsfolk som sagt....

image43

.... och fri bar :)

image44

Någon grilla njure, det både luktar o smakar pissoar.... yuck!

image45

Glada människor!

Vi får se till o ha en så underbart grym fest sen i augusti Rose o Cat! Det kommer att bli så himla kul! Så alla får vara lediga första helgen in i September för då är alla bjudna på födelsedagskalas... 22 + 23 + 24 = 69-årskalas!!

Normal kväll

En helt vanlig utekväll med brudarna i R4. Förfesten var hos Rose och hon hade till och med bakat en chokladkaka... men hon glömde hälla i mjölet! Härligt tjejen! Tur att du rätta till det! Sen blev det stressigt på slutet så man var tvungen o panikdricka upp en halv vinflaska för att slippa stå tusen år i kö till Stocken. Ändå så fick vi stå i kö i över en timme! Som tur var hade vi underhållande grannar och en bag-in-box med rosévin så att stå i kö var ju kalaskul. Mycket folk var det iaf, och trevligt folk! Det shottades tequila efter tequila och det märktes! Vi dansade på bord och soffor, kröp omkring på golvet tills vi blev utslängda, haha... Som tur var bara till uteserveringen och så fick vi rådet att inte gå in på en timme och hålla oss borta från baren. Ni kan ju gissa vad vi gjorde istället :)
Märker sedan att min väska är borta IGEN och jag kan inte fatta hur det gick till! Som tur var så hade jag mobilen i handen så den fick jag ju behålla. Eftersom jag har vanan inne så fixade jag så kortet blev spärrat iaf. I min väska låg Cats och min garderobsbiljett så vi fick försöka leta efter våra saker i garderoben. Vi hittade den, trodde vi men det var nån annans väska... hon har en sån där väska som alla har så det är inte så lätt. Då fick vi våran andra utskällning för kvällen då Cat inte kunde hålla fingrarna borta från dricksskålen! Men festen fortsatte utan några sura miner... sörja över min väska sköt jag upp tills idag. Det var en så sjukt kul kväll igår men jag vet inte riktigt vart alla tog vägen. När jag skulle hem sen så kom jag på att min cykel- och hemmanyckel var i väskan, ORKA!

Ringde Cat imorse och tydligen så hade Lina lagt ner min väska i sin väska och sedan glömt bort det! haha... SÅ jäkla skönt att min väska är hemma hos mig igen! Kul bara att kortet är spärrat....

It's freak'n SOMMARLOV!! :)

ÄNTLIGEN! Som man har längtat! Sista tentan är gjord och det kändes bra, och ännu bättre efter tentagenomgången!  Nu är det party med glada flickor ( o pojkar?? :) ) hela natten lång! Kommer känns trist att man inte kommer att se en del fräscha ansikten på ett tag... men Gotland är där folk hänger i sommar, helt klart!

image40

Sen ville jag bara säga att jag äger för jag har en egen väg :)

Kan de skärpa sig eller... frisörerna!

Ok idag smäller det! Jag ska snart iväg till frisören för o klippa mig! Man kan ju alltid hoppas på det bästa... Jag hatar ju egentligen o klippa mig, och det skyller jag på alla otrevliga frisörer! Kan de inte säga nå snällt nån gång ibland :) Jag går ju till frisören när mitt hår är risigt, inte för att visa dem hur snyggt det är! De behöver inte säga att mitt hår är slitet 1000 ggr, jag vet redan det... Inte heller att jag borde färga/tona håret, det gör jag ju efter jag har klippt mig! Dumt att färga det hår som ändå ska bort! Jag vet att det var längesen jag klippte mig sist (När var det egentligen?), men jag vill ju inte tillbaka till frisörsalongen...
Den här frisören jag ska gå till idag har jag blivit rekommenderad så jag hoppas att de ska va snälla mot mig! Annars har jag ju Sabbe med mig som ska fungera som stöd... då jag lider av frisörskräck! :)

Längtar så till torsdag då tentan är gjord! 2 dagar kvar och det är nu panikpluggandet börjar... gahh! Men helt infolös är jag inte, man kan nog mer än vad man tror! Bara gränsdragningsfrågorna som ger mig kalla kårar!

RSS 2.0